פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/05/2003 | 02:12 | מאת: קטיה

מה היא האינפורמציה המעודכנת ביותר לגבי התרופות הבאות לטיפול בפסוריאזיס קשה: EVIVEMA LERBNE AVITPAR EDACIMER

12/05/2003 | 06:55 | מאת:

שלום קטיה האינפורמציה המעודכנת ביותר נמצאת בד"כ באינטרנט. תוכלי לגלוש ולחפש במנועי החיפוש לפי שם של כל אחת מהתרופות. לימור איזנבוד

13/05/2003 | 00:23 | מאת: קטיה

תודה אבל איך יודעים למי להאמין החברות אינטרסנטיות וניראה כי גם חלק מהאירגונים "הולנטרים" יש לכם אינטרסים

14/05/2003 | 13:34 | מאת:

שלום קטיה האתרים הטובים ביותר הם של חברות התרופות עצמן. הם בד"כ מהימנים. לימור איזנבוד