פטריות אחרי הגשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/05/2003 | 16:34 | מאת: יותם

מדוע יש לי פטריה רק בציפורת אחת והיא לא מתפשטת לשאר הציפורניים? מדוע היא לא עוברת לידיים , הרי אני נוגע בה בידיים. כיצד יצור אירובי חי מתחת לציפורן,שם אין אוויר?

08/05/2003 | 21:39 | מאת:

שלום יותם ותודה על פניתך פטריות חיות מצוין תחת ציפורניים. הקושי הוא שלנו כמטפלים להגיע אליהן עם התכשירים שלנו. לכן על מנת להפטר מפטריה קיימים היום תכשירים המשלבים חומר ש"ממיס" את הציפורן ומאפשר לחומר האנטי פטרייתי לחדור אל הפטריה. אין להכנס לשאננות בקשר לחוסר הדבקה של שאר הציפורניים, כי גם אם שנים הפטריה יושבת על ציפורן אחת היא עלולה ביום מן הימים להדביק הן את ציפורני הידיים והן את שאר ציפורני הרגליים. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

17/03/2006 | 11:23 | מאת: אני

פטריות בציפורני הרגליים, ידוע לי על כדורים שניתן לקחת למספר חודשים, הייתי רוצה לדעת אם ישנו טיפול אחר שמשיג הצלחה וללא כדורים?!אם כן מה הוא?