ויטמין E

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/05/2003 | 21:23 | מאת: lior

במחקר שנערך לאחרונה במחלקה לאלרגיה בבית חולים רמבם על ידי ד"ר גדעון שחר על סידרה של חולי אלרגיה ניתגלה שנטילת 900 י"ב של ויטמין E עשויה להקל מאוד על הסובלים מתופעות אלרגיה שאלתי היא האים זה בטוח ליטול כמות כזואת של הויטמין

08/05/2003 | 21:35 | מאת:

שלום lior ותודה על הפניה המינון בהחלט גבוה, אך כמו שציינת זהו מחקר, ואם אני מבינה נכון התוצאות מבטיחות. המינון ניתן בפיקוח רפואי ונראה לי ששוה לנסות אותו אם הוא יעיל לאלרגיה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם