גלולות והריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/05/2003 | 23:01 | מאת: יעל

עשיתי בדיקה להריון, יצאה שלילית, התחילו דימומים והתחלתי לקחת חפיסה של גלולותKARIVA למשך 28 יום, עברו 10 ימים, המחזור לא הגיעה, בדיקת הריון נוספת והפעם - בינגו, יש הריון. השאלה שלי - האם לקיחת הגלולות תוך כדי הריון יכולה לסכן את העובר (או את ההריון עצמו?

06/05/2003 | 08:27 | מאת:

שלום יעל ותודה על הפניה כנראה שלא נגרם כל נזק. יש להפסיק את לקיחת הגלולות ולגשת לרופא נשים על מנת שיודא את ההריון וילווה אותך לאורך כל 9 החודשים. מזל טוב לימור איזנבוד