אינטומין/ריספרדל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/05/2003 | 18:41 | מאת: יהודית

שלום לך! כבר זמן רב אני מחפסת אינפורמציה לגבי תרופות אלו, האם תוכלי בבקשה למסור לי מקצת אינפורמציה בנושא זה? האם לדעתך לתרופות אלו יש קשר לבעיית ADHD המופיעות אצל ילד? תודה רבה

06/05/2003 | 08:17 | מאת:

שלום יהודית ותודה על פניתך ריספרדל ניתנת לטיפול בסכיזופרניה, תופעות הלוואי העיקריות הן כאבי בטן, כאבי ראש, סחרחורות, לעיתים הופעה של דלקות בדרכי הנשימה העליונות, דופק מואץ ועליה במשקל. איני יודעת מה זה ADHD. לימור איזנבוד

08/05/2003 | 11:19 | מאת: יהודית

תודה על התשובה לגבי הריספרדל, האם תוכלי בבקשה לפרט לי באותו אופן גם לגבי האיטומין? תודה

08/05/2003 | 04:00 | מאת: טלי

ריספרידל ניתנת כיום לעיתים בשילוב תרופה נוספת לטיפול בבעייה שהעלית.

08/05/2003 | 11:15 | מאת: יהנו

08/05/2003 | 11:27 | מאת: יהודית

בס"ד שלום טלי! בשילוב עם איזו תרופה נותנים את הריספרדל ? האם ידוע לך? והאם ידוע לך מדוע נותים גם את הריספרדל, לאיזו מטרה? תודה