גלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/03/2003 | 22:05 | מאת: יערית

יש לי שתי שאלות בקשר לגלולות למניעת הריון איפה אפשר להשיג לוגינון ? איזה גלולה מכילה את הכמות הכי נמוכה של הורמונים ? תודה

09/03/2003 | 00:42 | מאת:

שלום יערית ותודה שפנית לפורום. לוגינון, כמו כל הגלולות למניעת הריון נמכרת על פי מרשם רופא. האם נתקלת בבעיה להשיגה? אם כן תוכלי לפנות לחברת "אגיס" לשרות הלקוחות. זוהי החברה שמייבאת לוגינון לארץ. קיימים היום מספר סוגים של גלולות המכילות מינונים מאד נמוכים של הורמונים. כדאי לפנות לרופא הנשים לקבל את עזרתו בהמלצה ובמרשם. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם