VIOXX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/04/2003 | 21:47 | מאת: אפיק

שלום רב, אבקש לדעת האם ניתן לקחת ויוקס 25 מג' לאורך זמן? על פי הכתוב לתרופה זו תופעות לוואי רבות מאוד ולא קלות. גם לא ברור לי איך פועלת התרופה. אודה על הסבר אפיק

30/04/2003 | 23:54 | מאת: ד

02/05/2003 | 06:42 | מאת:

שלום אפיק ותודה על פניתך הטיפול ע"י VIOXX מוגבל בד"כ לתקופה מסוימת (לרוב כ- 15 ימים). מנגנון הפעולה דומה לפעולתם של משככי כאבים אחרים שאתה אולי מכיר, אלא ש- VIOXX יותר ספציפי בפעולתו נגד הכאב, ואין לו תופעות לוואי כמו של משככי הכאב הפחות ספציפיים (תופעות כמו הפרעות בקיבה ויצירת כיבים). לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם