q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/03/2003 | 19:49 | מאת: עידית

ללימור, אבקש את חוות דעתך על החומר קיו10. בכתבות בעיתונים - בניגוד לתרופות אחרות מהרפואה הטבעית - על החומר הזה תמיד יש רק מילים טובות. ברצוני לדעת מה השפעתו על הלב (חולה ובריא) והאם באמת יש לו השפעה על בריאות החניכים, אשמח אם תצרפי לינק על התרופה בעברית, תודה רבה לך.

09/03/2003 | 00:38 | מאת:

שלום עידית ותודה על פנייתך קו אנזים הינו חומר אשר משפר פעולת אנזימים בגוף. קו אנזים Q10 משמש תפקיד מפתח במערך האנרגיה והנשימה בגוף. מכיוון שהלב הינו צרכן "כבד" של אנרגיה, משפיע עליו קואנזים זה. ההשפעה הינה הן שיפור תפקודו של לב בריא והן שיפור תפקודו של לב "חולה". לא ידוע לי על השפעתו על החניכיים. לינק בעברית: www.healthclub.co.il/article/default.asp?kind=1 בלינק זה קיימות מספר כתבות ביניהן גם לגבי Q10. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם