קלמנרבין?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/04/2003 | 11:53 | מאת: סנדרה

שלום, האם התרופה "קלמנרווין" המפורסמת באתרכם, אכן עוזרת ומרגיעה (לפחות אוכלוסיה רגילה ללא בעיות נפשיות חמורות )? אם כן, באיזה אופן? על אילו מרכיבים במוח(נוירוטרנסמיטורים)/ בגוף היא עובדת? תודה, סנדרה

30/04/2003 | 18:10 | מאת:

שלום סנדרה ותודה על פניתך התרופה מורכבת מצמחים אשר להם יכולות מרגיעות. יכולתם של צמחים אלה ידועה כבר שנים רבות, ולהבדיל מתרופות הרגעה אחרות אין להן אפקט ממכר. בהחלט מומלץ , ובאנשים רגילים ללא בעיות מיוחדות, גם מאד יעיל. לימור איזנבוד

30/04/2003 | 22:07 | מאת: סנדרה

תודה, האם תכלי לפרט בדיוק על הצמחים ועל השפעתם המדויקת (על אילו טרנסמיטורים התרופה פועלת וכו') תודה