סבוריאה!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/04/2003 | 10:38 | מאת: שירי

אני סובלת מסבוריאה - יובש בצידי האף מתחת לעיניים כבר הרבה שנים אבל בהחלט לא משהו היסטרי וחוץ מקרם סבוקלם ניסיתי אלף ואחד קרם של חברות קוסמטיקה ושום דבר לא מתאים לי.לפי מיטב הדעות רצוי להחליף קרם מדי כמה שנים מאחר והעור מתרגל וחוץ מזה אני כבר בת 33 ואולי עורי זקוק למשהו אחר בגיל הזה.לפני שבוע ניסיתי קרם של חברת סיסלי שנקרא "רפרטריס" מדהים באיכותו ועולה 539 ש"ח. אין לי את האפשרות להוציא כזה סכום לכן רציתי המלצה על קרם נוסף שיכול לעזור לבעיה ולוא דווקא קרם רפואי. בתודה מקרב לב שישי

30/04/2003 | 18:05 | מאת: לימור איזנבוד

שלום שירי ותודה על פניתך למיטב ידיעתי הקרם הטוב ביותר מבחינת יעילות, שאינו מכיל סטרואידים (כמו אלף ואחת המשחות שניסית...) הוא סבוקלם. אם הוא עוזר מדוע להחליפו? לימור איזנבוד

01/05/2003 | 11:07 | מאת: שירי

תודה על תשובתך המהירה! מאחר ואומרים כי קרם צריך להחליף מדי כמה זמן. תודה