פורי-נטול והריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/04/2003 | 14:59 | מאת: מיכל

שלום רב, אני חולת קרוהן מזה 4 שנים. מטופלת בפורי-נטול (כדור ליום) וראפאסל (2 גרם ליום). אני מעוניינת להיכנס להריון ואני מבולבת מהמידע הרב שיש על ההשפעה שת תרופות כמו אימוראן על הריון. האם 6MP / פורינטול שייך לאותה קבוצה? האם יש להפסיק ליטול את התרופה (בייעוץ רופא?)? תודה.

30/04/2003 | 18:01 | מאת: לימור איזנבוד

שלום מיכל ותודה על פניתך. הייתי מייעצת לך לפנות אל הרופא המטפל בך במחלת הקרוהן. לו יש את הניסיון הרב ביותר עם חולים מסוגך, והוא זה שיוכל לענות לך במדויק בהתחשב במצבך הספציפי. לימור איזנבוד