הורדת כתמים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/03/2003 | 12:52 | מאת: מורן

שלום, עשיתי לפני כחודשיים טיפול הורדת שערות באפילציה בבטן ונשארו לי כתמים חומים. הלכתי אל רופאת עור אשר אמרה לי לקנות משחה ששמה: Trio A ולמרוח פעמיים ביום במשך 4 חודשים. האם המשחה הזו באמת יכולה להוריד את הכתמים (בינתיים אני לא רואה שום שיפור במצב) או שיש משחה אחרת/ טובה יותר? תודה מראש על תגובתך/כם המהירה מורן

09/03/2003 | 00:17 | מאת:

שלום מורן ותודה על פניתך האם תוכלי לכתוב לי את מרכיבי המשחה משום שאינני מכירה אותה, וכך אוכל לנסות לענות על שאלתך לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 22:17 | מאת: מורן

שלום לימור ותודה על תגובתך המהירה המשחה (טריו A) היא פעולה משולבת של לקוריס אשר בעל ריכוז גבוה במיוחד של גלדריבין וחומצות אלפא הידרוכסיות להשפעה מהירה במיוחד. מה דעתך? האם משחה זו באמת מכילה חומרים המסוגלים להוריד כתמי עור? תודה מראש על תגובתך, מורן

02/08/2009 | 14:31 | מאת: ורד

יש לי כתם לידה בעור לא בולט בצבע קפה אני כ"כ מעוניינת להוריד אותו ע"י משחות ולא ע,י ליזר אשמח אם תמצאי לי משהו