ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/04/2003 | 12:42 | מאת: לימור

בני בן 10 חודשים עבר ניתוח כפתורים לפני 5 ימים. רציתי לדעת איך והאם בכלל צריך לנקות את שתי האוזניים כי הם מלוכלכות? איך מונעים כניסת מים לאוזניים בעת מקלחת.? האם ישנם אטמים קבועים? תודה

26/04/2003 | 20:51 | מאת:

שלום לימור ותודה על הפניה את האזניים מנקים רק בחלק החיצוני ובשום אופן לא עם מקלות אזניים. ניתן למנוע כניסת מים במקלחת או על ידי אטמים סטנדרטיים הניתנים לקניה בכל בית מרקחת - כדאי לקחת את אלה העשויים סיליקון וניתנים לעיצוב לפי צורת האוזן. לחילופין יוכל להפנות אותך רופא א.א.ג. למקומות מסוימים בהם מעצבים אטמים בהתאמה אישית (אני לא יודעת כתובת של מקומות כאלה אך שמעתי כי הם קיימים). האופציה האחרונה שבה שמעתי כי משתמשים היא צמר גפן מצופה בווזלין ששמים באוזן לפני המקלחת... תרגישו טוב, לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם