יעילות אריטרופויטין במצב של קרצינומה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/04/2003 | 00:15 | מאת: gk

חולה סרטן שמטופל בקרבופלטין סובל מקרצינומה בראות ובאופן משני בכבד מה תופעות הלוואי של אריטרופויטין במצב זה, והאם יעילותו אכן מוכחת?

26/04/2003 | 17:05 | מאת:

שלום gk ותודה על פניתך אריטרופואטין הינה תרופה מאד יעילה, אשר מידת יעילותה לגבי כל חולה נמדדת באופן פרטני. זאת אומרת שאם הוחלט על מתן של אריטרופואטין על ידי הרופא המטפל, הרי שהחלטה כזו נעשתה לא כלאחר יד, ומידת היעילות תמדד על ידי בדיקות דם. בהצלחה לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם