תרופה למלריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/04/2003 | 21:00 | מאת: כפיר

שלום רב.. אני כרגע לקראת טיול לדרום-אמריקה לתקופה של כחמישה חודשים, לקראת נסיעתי התיעצתי עם רופא ב"מרכז בריאות למטייל " בכדי לקבל מרשמים לתרופות, בין המרשמים קיבלתי מרשם לתרופה נגד מלריה הנקראת: T.MEFLOQUINE 250 mg ... חברי לטיול היה במרכז הרפואי לנוסעים לחו"ל באיכילוב וקיבל מרשם לתרופה הנקראת " לריאם ": . שאלתי היא האם התרופה זהה ? האם התרופות שאליהן קיבלנו מרשם הן אפקטיביות לסוג המלריה שיש בדרו"א? בכבוד רב. כפיר.

25/04/2003 | 22:00 | מאת:

שלום כפיר ותודה על הפניה. MEFLOQUINE ולריאם הן בדיוק אותה תרופה. תרופה זו מקובלת בקרב הנוסעים לדרום אפריקה. הרופאים במרכז בריאות המטייל נחשבים למומחים מבחינת ידע בכל הנוגע למחלות ומניעתן בארצות יעד למטיילים, ולכן כדאי מאד לשמוע לעצתם ולעשות כדברם. סע לשלום ושמור על עצמך לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

26/04/2003 | 01:48 | מאת: כפיר

לימור- תודה רבה על תשובתך המהירה... רק רציתי להיות בטוח- סוג התרופה שענית לי מיועדת לדרום אפריקה אך מדינת היעד שלי היא דרום - אמריקה.. האם הכדורים הללו מתאימים לדרום-אמריקה? שוב תודה רבה.על התייחסותך. כפיר