שילשולים חריפים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/04/2003 | 12:39 | מאת: שני

דחוף דחוף דחוף!!! בעלי בחו"ל מזה מספר ימים משלשל ללא הרף עבר מחלתי עתיק - עבר אירוע לב בשנת 95 בן 54 האם זה בסדר לקחת "אמודין" כי זה הדבר היחיד שיש בידו?? מבקשת דחוף תשובה תודה

25/04/2003 | 21:52 | מאת:

שלום שני ותודה על הפניה ישנה גרסה טיפולית הטוענת כי יש לאפשר לגוף לשלשל משום שהדבר מאפשר "לנקות" את המעיים מהבעיה. אולם אי אפשר להתעלם מחוסר הנוחות שבשלשול, ולכן אימודיום נראית כפתרון טוב בהחלט. כדאי לקחת בצורה הבאה: מיד אחרי השלשול לקחת שתי כמוסות, ואז כל פעם אחרי שלשול לקחת אחד. השלשול אמור להפסיק לאחר כמה לקיחות. אם לא, כדאי להוועץ ברופא, אולי הוא חטף איזה שהוא זיהום יותר רציני... לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם