הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/04/2003 | 11:53 | מאת: נוגה

האם תכשירים כמו אגיספור או צילקודרם מותרים לשימוש בהריון? האם יש הבדל בין שלבי ההריון השונים? האם מינונים שונים או אורך טיפול שונה עשויים להשפיע בצורה שונה? תודה

25/04/2003 | 21:48 | מאת:

שלום נוגה ותודה על פניתך לאגיספור אין מגבלה בהריון ובהנקה, כאשר הטיפול הוא מריחה על העור. לגבי ציקלודרם ישנה מגבלה (כתוב שיש לידע את הרופא על ההריון) אולם לדעתי במריחה על העור ושימוש קצר טווח (מספר שבועות), לא תהיה בעיה. בכל מקרה יש לידע הן את רופא העור והן את רופא הנשים לגבי השימוש בתרופה תוך כדי הריון. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם