תאומים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/04/2003 | 06:29 | מאת: גלית

שלום לך, נולדו לי תאומים לשפני חודש וחצי והבת שלי סובלת מריפלוקס. היא נולדה במשקל 1955 ולוקחת זנטק 0.3 CC ופרמין0.1 CC השאלה שלי היא האם ניתן לתת לה תרופה מבלי קשר לארוחה?? אמרו לנו לתת 20 דקות לפני האוכל, ואני לא מעירה אותה לאוכל היא קמה בצרחות האם ניתן לתת לה את הזנטק אחרי ארוחה? הבן שלי סובל מקוליקים עווית מעיים חזקות יש תרופה לכך?? קנינו כמעט את כל התרופות לגזים האם ניתן לתת תרופה לזה?

25/04/2003 | 09:00 | מאת:

שלום גלית ומזל טוב. החשיבות של מתן לפני האוכל היא על מנת להקל על הארוחה הבאה, מכאן שזה חשוב. אולי תנסי לתת לה את התרופה תוך כדי שינה מבלי להעיר אותה? בקשר לגזים...ישנם ילדים שסובלים יותר מבעיה זו וישנם שפחות. אצלי התרופות לא עזרו, אלא הסתובבנו במשך שעות עם התינוק כשביטנו לחוצה אל עצם הכתף שלנו וזה הדבר היחידי שעזר. תחזיקי מעמד, ענין הגזים נגמר בערך בגיל 3 חודשים... לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

25/04/2003 | 19:12 | מאת: גלית

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה אבל לא הבנתי האם ניתן לתת את התרופה ללא קשר לארוחה??והאם ניתן לתת לפני ארוחה אחת אחרי השניה?? אלפי תודות!!!