TERIL CR 200

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/03/2003 | 23:36 | מאת: חוה

שלום לך מה ידוע לך על תרופה זו. אני נוטלת אותה פעמיים ביום. ניאורולוג נתן לי אותה. אודה על התייחסותך.

09/03/2003 | 00:07 | מאת:

שלום חוה ותודה על פניתך התרופה TERIL CR ניתנת לטיפול באחד משתי הבעיות: אפילפסיה ומחלת העצב המשולש. לעיתים היא ניתנת גם לטיפול בהפרעות התנהגותיות מסוימות. את התרופה יש לקחת בזמנים קבועים ואין להפסיקה ללא התייעצות עם הרופא. בתחילת הטיפול תתכנה תופעות לוואי של סחרחורת, טשטוש, נמנום ולעיתים בחילות והקאות. יש לבצע בדיקות דם אחת לתקופה אם התרופה נלקחת במשך זמן ממושך. לתרופה יש גם מספר אינטראקציות עם תרופות אחרות, ולכן כדאי להתייעץ עם הרופא או הרוקח לפני לקיחה של תרופות נוספות. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 20:21 | מאת: חוה

לימור....המון תודה על התייחסותך.