קונקור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/04/2003 | 23:47 | מאת: סימון

שלום לימור אני מקבל קונקור ויש לי בחילות וסחרחורות הרופאה הורידה לי את המינון לרבע כדור האם הקונקור גורם באמת לבחילות והאם מותר לחתוך אותו זה לא מזיק כדורים נוספים שאני מקבל אספרין.גסטרו.אלטרוקסין.סימוביל.

25/04/2003 | 08:56 | מאת:

שלום סימון ותודה על פניתך ניתן לחצות ולחתוך את הכדור. מכיון שהוא קיים בעולם גם במינונים קטנים כמו רבע כדור הרי שמינון זה הוא אפקטיבי. תרגיש טוב לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

29/04/2003 | 00:59 | מאת: סימון

לימור שלום לימור תודה על התשובה . אך לא ענית לי על השאלה .האים הקונקור גורם לבחילות ואים כן האים יש תחליף לקונקור שהוא באותו רמה . ודבר נוסף קראתי בעיתון כתבה שבה נאמר שיש לשאול את הרוקח(ת) ליפני שחוצים כדור שאים הכדור הוא ללא ציפוי הוא יכול לגרום לנזק האים זה נכון לגבי הקונקור?