זידובודין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/04/2003 | 21:21 | מאת: שי

שלום, ברצוני לשאול מספר שאלות לגבי התרופה AZT-זידובודין: מדוע ההבדל בין מולקולה זו לטימידין הינו בקבוצת אזיד (במקום oh) ולא לדוגמא מימן (במקום oh)? מה ידוע לגבי יחסי מבנה פעילות של תרופה זו? אני מבין שסינתזת הדנא נפגעת בצורה זו. האם סינתזת הדנא שלנו גם היא נפגעת? כיצד פגיעה זו משפיעה? מה ידוע לכם על פורמולצית התרופה הנ"ל? אשמח אם תוכלו לעזור לי ו/או להפנותי למקורות נוספים. שי

27/04/2003 | 13:43 | מאת:

שלום שי תוכל לפנות אל יבואנית התרופה - פרומדיקו בע"מ. הכתובת: בלטימור 4 פתח תקוה לימור איזנבוד