אלרגיה לחתולים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/03/2003 | 23:34 | מאת: חוה

שלום רב מה ידוע לך על התרופה: OTAREX מ"ג 25 . רופא המשפחה נתן אותה לבני בן ה-16 כי הוא אלרגי עם חתולים (לנו אין.לנו יש כלב. אבל אחדים מחבריו מגדלים חתול ולא פעם הוא חזר מהם עם תופעות אלרגיות כנראה מהחתול. אודה על התייחסותך.

08/03/2003 | 23:58 | מאת:

שלום חוה ותודה על פניתך. אחד השימושים הנפוצים של אוטרקס הינו לטיפול ומניעה של פריחה וגרד עורי הנגרם כתוצאה מאלרגיה. זוהי הסיבה שהרופא רשם תרופה זו לבנך. יש לשים לב כי התרופה עלולה לגרום לנמנום או לסחרחורת. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 20:20 | מאת: חוה

לימור....המון תודה על התייחסותך