השפעת ה"טריבמין"-תוספת ויטמינים מקבוצתB

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/04/2003 | 21:30 | מאת: שמוליק

בעקבות עריכת בדיקות דם שיגרתיות,תקופתיות,נתקבלו תוצאות החורגות מהנורמה של רמות הכולסטרול(273),טריגליצרין(237)ו-LDL(174.קדמה לבדיקה זו לקיחה של ה"טריבמין" במשך כ-4 חודשיםבעקבות חוסר בויטמין B-12 כפי שהתגלה בבדיקה קודמת. האם יש קשר,או ידוע על עליה ברמות הכולסטרול,טריגליצריןואחרים העקבות שימוש ב"טריבמין"?ואם אכן קיים קשר זה מהם התחליפים האפשריים?

19/04/2003 | 23:26 | מאת:

שלום שמוליק ותודה על פניתך לא ידוע לי על קשר בין ויטמין B לסוגיו לבין העליה שנצפתה בכולסטרול ובטרי גליצרידים. לימור איזנבוד