דקסמול קולד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/03/2003 | 13:05 | מאת: לי

האם תתכן תגובה של בחילות בעקבות לקיחת התרופה הנ"ל ואם כן באיזה כדור אפשר להחליף כאשר אקמול פורטה גם גורם לי לתופעה . תודה

03/03/2003 | 21:43 | מאת:

שלום לי ותודה שפנית לפורום בדקסמול קולד קיים חומר מכייח שעלול לגרום לבחילות. חומר זה איננו קיים באקמול פורטה. יתרה מכך החומרים הפעילים בכדור אקמול פורטה אינם אמורים לגרום לבחילה אלא במקרים נדירים. יתכן והרגשת הבחילה נבעה מהרגשה כללית רעה או מסיבה אחרת שאינה תלויה בכדורים שבלעת. בכדור דקסמול סינוס לא נמצא המרכיב המכייח, ומרכיבי כדור זה אינם אמורים לגרום לבחילה, לכן תוכלי לנסות להשתמש בו על מנת להקל על תסמיני השפעת. רפואה שלמה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות בית החולים רמבם