לניטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/03/2004 | 20:25 | מאת: אין שם

שלום, אני משתמשת בקביעות בלניטין כרגע אין אפשרות להשיג את התרופה בארץ. הייתי רוצה לדעת באיזו ארץ מיוצרת התרופה והאם אפשר לרכוש אותה בחו"ל? האם השם שלה בחו"ל הוא אותו שם. ניסיתי תחליפים אבל המצב לא טוב. אודה לכל מידע שאוכל לקבל. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את התרופה אשמח לשמוע. תודה רבה.

30/03/2004 | 21:30 | מאת: מג"ר בבאי דני

בס"ד לאין שם שלום ! היי סבלנית עוד יום יומיים , הבטיחו בחברה בסוף החודש ... מג"ר בבאי דני רוקח

31/03/2004 | 22:32 | מאת: מג"ר בבאי דני

בס"ד הצפי בחברת סל"א השתנה ל1-15 מאי! sorry!

03/04/2004 | 17:40 | מאת:

שלום לך התרופה קיימת בעוד מספר מדינות בעולם ביניהן ברזיל, קנדה ואנגליה. תזדקק למרשם של רופא מאותה מדינה על מנת להשיגה. לימור איזנבוד

06/04/2004 | 18:08 | מאת: איריס

איך בדיוק נקראת התרופה בחו"ל, והאם יש מידע מדוע הופסק השיווק שלה בארץ?