מנטרלי יכולת מינית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/04/2003 | 17:40 | מאת: ג

שלום, אני סטודנט למשפטים, ובמסגרת עבודה אני מעונין להידרש לשאלת קיומם של חומרים המנטרלים יכולת פעילות מינית גברית. כלומר, מהם החומרים הכימיים ו/או תרופתיים שבמגע איתם ו/או הרחה שלהם מנוטרלת היכולת לפעול מינית. כמו כן, אשמח לדעת האם ניתן לקבל הפניה למקום הימצאם של חומרים מסוג זה. תודה מראש, ג.

13/04/2003 | 21:17 | מאת: לימור איזנבוד

שלום ג לצערי אין לי מידע ספציפי לגבי חומרים שזוהי פעילותם הפרמקולוגית. ישנו מגוון גדול מאד של תרופות שנועדו למטרות אחרות, אלא שהן נושאות עימן תופעות לוואי של אין אונות. תוכל אולי להוועץ ברופאי עור ומין. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם