גלוקומין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/03/2004 | 22:00 | מאת: אהובה

שלום לימור, אני מבקשת לדעת, אילו תופעות לואי אפשריות לתרופה גלוקומין בכלל, ולמינון של 1/2 כדור ביום בפרט? תודה, אהובה

24/03/2004 | 00:05 | מאת:

שלום אהובה. תופעות הלוואי שמצוינות בספרות אינן רבות ויכולות לקרות גם בלקיחת כדור וגם בחצי כדור. חוסר תיאבון, בחילות, הקאות, שלשולים, טעם מתכתי בפה, איבוד משקל, חולשה, פריחה על העור. לימור איזנבוד

24/03/2004 | 11:00 | מאת: אהובה

שלום לימור, תודה על תשובתך. אני מבקשת לדעת האם תופעות הלואי שציינת, קורות לחלק גדול מהמטופלים, או שהן נדירות? בברכה.