שילוב של זיפרקסה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/03/2004 | 11:17 | מאת: מלי

שלום דני/לימור, נאמר לי להוסיף זיפרקסה 5 מג' בלילה (אני נוטלת אפקסור 37.5 פעמיים ביום נגד חרדה ודיכאון) כי זה עובד ביחד ומשפר את ההרגשה וכמו כן את השינה (מצליחה לישון איתה רק 3-4 שעות). האם אוכל לקבל הסבר על התרופה ועל התהליך.... תודה מראש.

22/03/2004 | 15:42 | מאת: אהרון

תנסי בפורום פסיכיאטריה.

23/03/2004 | 23:55 | מאת:

שלום מלי. בהרבה מקרים יש שילוב תרופות, כאשר מצליחים להגיע עם תרופה בודדת רק להצלחות חלקיות. תוכלי לנסות את השילוב, ולדעת. מה שאני מנסה להגיד זה שעד שלא תנסי לא תדעי, משום שבתרופות בכלל ובתרופות מסוג זה בפרט ישנה שונות בין אנשים שונים, בעיקר בשילובי תרופות. סביר להניח שאם תפתר בעית הדיכאון והחרדה גם מהלך השינה ישתפר. בהצלחה לימור איזנבוד