דחוף-תינוק בן 8 שבועות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/03/2004 | 13:46 | מאת: עדי

שלום.

17/03/2004 | 13:55 | מאת: עדי

שלום. לבני יצאה פריחה מחוספסת על הפנים. היא קיימת כבר קרוב לחודש כי עד כה אמרו לי שזה הורמונים שעוברים מההנקה אליו. השבוע הרופאה אמרה כי זה מגרד לו ויש לתת לו את המשחה BETACORTEN DILUTED CREAM 0.025L%. למרוח פעמיים ביום במשך 4 ימים. הוא מאוד לא שקט וכל הזמן שורט את עצמו בפנים בעצבנות ממש!!!! זה נראה כמו פריחה עם מגע של חררה... בעלי הלך לבית מרקחת טבעי כדי לרכוש את המשחה והרוקחת נבהלה שרופאה נתנה לתינוק בן חודשיים משחה שמבוססת על קורטיזון ונתנה לו משהו על בסיס צמחים ויש לציין שנתנה לו בחינם....עכשיו אני מבולבלת והילד שלי סובל ואני לא יודעת מה לעשות... הוא לא מצליח לישון טוב וכל הזמן מגרד את הפנים. בבקשה עזרה, האם לקנות את המשחה?????????

23/03/2004 | 23:23 | מאת:

שלום עדי התופעה שאת מתארת קורית הרבה פעמים מההנקה. אם הרופאה נתנה את המשחה היא יודעת מה היא נותנת. המשחה הזו היא "מדוללת", זאת אומרת שריכוז הקורטיזון בה נמוך יותר. מה עוד שהטיפול נרשם ל-4 ימים, כך שלא יגרם כל נזק והילד ירגע. הרגעי גם את. את יכולה להשתמש במשחה של הרופאה בלב שקט... לימור איזנבוד