remicade

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/03/2004 | 11:20 | מאת: אילן

שלום אני סובל מכרון ובנוסף עברתי כמה צינטורים,לבעיית הפרקים הרופא המליץ לי על התרופה remicade -שאלתי היא -האם התרופה מומלצת ומה הן תופעות הלוואי? בתודה מראש

23/03/2004 | 22:51 | מאת:

שלום אילן התרופה מיועדת לטיפול במחלת קרוהן, בייחוד כאשר טיפולים אחרים לא ממש עוזרים. תופעות הלוואי הנפוצות הן כאבי בטן, בחילות והקאות. תופעות לוואי חמורות יותר עלולות להיות תגובות כמו אלרגיה לתרופה, זיהומים פטרייתים, ואף בעיות לבביות. לימור איזנבוד