פריזולין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/03/2004 | 14:17 | מאת: אפי

לאחרונה נאמר לי כי הפסיקו לייצר / לייבא את התרופה פריזולין (Prysoline) בארץ. הידוע למישהו האם זו הפסקה זמנית בלבד?

23/03/2004 | 21:48 | מאת:

שלום אפי. התרופה עדיין רשומה במאגר התרופות של משרד הבריאות. בכל מקרה היצרן הוא חברת "רקח". תוכלי להתקשר אליהם ןלשאול. לימור איזנבוד

05/06/2004 | 14:31 | מאת: מזי

אני לוקחת פריזולין מזה 3 שבועות לטיפול בתופעות של essetial tremmor , הגעתי לחצי כדור ותופעות הלוואי הן קשות. האם להעלות את המינון או לחכות עוד (אני צריכה להגיע לכדור שלם). יש כבר הקלה מזערית עם עליות ומורדות. האם להטלת שתן מוגברת יש קשר לתרופה? והאם תחושת עייפות וחולשה קשים מחייבים התייחסות מיוחדת?

19/06/2005 | 12:14 | מאת: .א.

מהן תופעות הלוואי של ה"פריזולין", האם צריך לחשוש מדכאון?