טגרטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/04/2016 | 19:36 | מאת: חוה ברזילי

מזה כחצי שנה כאבים בקרסול רגל שמאל מקרה קודם לפני כ4 שנים.בדיקות כדורים זריקות צילומים דיקור פיזיוטרפיה בmri השני אובחן אוסטאפורוזיס נודד חולף לא ידוע ממה. בדקתי וחקרתי קראתי ו ודע לי כי יתכן וסבלי בעשור האחרון מנטילת טריל 200 מג 1 בבוקר 1 וחצי בלילה 18 שנה ברציפות עם ביקורת של ב.דם כל כנה זמן.בילדות התקפים.עברו.לוקחת כדורים כי טוב אתל יושנת טוב ואין הפרעות בשינה. מבקשת עזרה.חוה

22/04/2016 | 11:51 | מאת: מתמצא

שלום חנה ברזילי, טגרטול / טריל היא תרופה לכאבים נוירופאתיים או כאבים ממקור של פגיעה בעצבים. טגרטול איננה תרופה לכאבים רגילים בקרסול. אוסטאופורוזיס חולף נודד הוא סיפור אחר לגמרי חג שמח