טוקופרול בקוסמטיקה
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
* שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
כמעט בכל מוצרי הקוסמטיקה והאיפור קיים המרכיב טוקופרול .זה ויטמין e סינטתי. הבעיה היא שלפי האיגוד האמריקאי (enviroment working group) החומר מוצהר כמסרטן . רציתי לדעת מה דעתכם על כך . מה באמת מידת הסכנה במריחה על העור
שלום עירית 95, נושא מורכב. יש סוגים שונים של טוקופרול. בדרכ, מיוחסות לוויטמין E תכונות מונעות סרטן. בכל מקרה, הספיגה של ויטמין E דרך העור מוגבלת. אני לא יודע איזה איגוד אמריקאי אתה מצטט. אינני כותב מתוך ידיעה, אבל, קשה להניח שהתכשירים שמכילים טוקופרול היו מאושרים לשימוש אם היו חושבים שהם מסוכנים לבריאות ועלולים לגרום לסרטן.