פריזמה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/01/2016 | 20:25 | מאת: אלון

שלום רב אני לוקח 4 כדורים של פריזמה ביום (80 מ"ג) בגלל חרדה וOCD, לוקח את זה כבר שבע שנים עם הפסקה לפעמים. אני יודע שלפי ההמלצה אסור לשלב עם אלכוהול(אולי בירה פעם בשבוע) הבעיה שיוצא לי לשתות בפעמים מסוימים 4-5 כוסות של וודקה רדבול , ואני מרגיש שזה קצת פוגע בי אבל מצד שני קשה לי להפסיק לשתות וגם יש לחץ חברתי של החברים וגם בלי אלכוהול קשה לי להנות. אני יודע שזה לא טוב אבל כל פעם נופל מחדש ושותה למרות שאני מבטיח לעצמי לא לשתות אלכוהול , השאלה שלי אם תוכלו להמליץ לי על גורם מקצועי שיכול לעזור לי בנושא להגמל משתייה באירועים חברתים כמו חתונה וכדומה, כי לא משנה מה קורה תמיד אני נופל בזה תודה :)

17/01/2016 | 01:57 | מאת: מתמצא

שלום אלון, תנסה להתייעץ עם הגורם המקצועי שרושם לך את כדורי הפריזמה