דפיקות לב בעת לקיחת ריטלין 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/01/2016 | 19:30 | מאת: מבולבל

אני בן 21 בקרוב בן 22. אני מאובחן כ- ADHD. שוקל 53-55 ק"ג - זה משתנה מעת לעת. אני לוקח אך ורק חצי כדור ריטלין רגיל, 5 מ"ג. כלומר, אני לוקח כדור של 10 מ"ג, חוצה אותו לחצי, ולוקח חצי בלבד. בנוסף חשוב לי לציין כי אני לוקח את החצי כדור ריטלין 5 מ"ג רק לפני מבחנים. כלומר אני לא לוקח את זה בכל יום כי אני פוחד שזה לא בריא, אלא אני לוקח רק לפני מבחנים. אבל יש בעיה. יש לי דפיקות לב כשאני לוקח את הריטלין, ולפעמים גם כאבי ראש. אבל אני לא מבין למה. כי זה בסך הכל 5 מ"ג. אני פוחד שאני עלול למות בגלל הדפיקות לב הללו. תמיד היו לי דפיקות לב וכאבי ראש, אבל אני לא יודע אם זה בסדר או לא. קראתי שאלו תופעות לוואי מסוכנות שמעידות על סיכון מסוים. אשמח לתשובה במהרה. אני חושש ממש. תודה.

16/01/2016 | 03:43 | מאת: מתמצא

שלום למבולבל, הרושם מקריאת הדברים שדפיקות הלב המוגברות לא קשורות ללקיחת הריטלין במינון המזערי אלא לנטיות החרדיות שלך. כדאי לקבל עצה מקצועית בנושא (פסיכולוג)