אוקסאאר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/12/2015 | 18:28 | מאת: nush

שלום אימי בת 74 חלתה בסרטן השד 3 פעמים והיום, עקב כל תופעות הלוואי של הטיפולים, היא חולה ב- אי ספיקת לב. מצב הלב שלה החמיר לאחרונה, מעבר לטיפול באלקוויס, פרוקור, וקרדיוליק הרופא המליץ לה על אוקסאאר מעבר מ0.25 כדור ליום, לכדור שלם ביום - 50 מג. ובנוסף חצי כדור של ספירונולקטון בשל ה ספירונולקטון היא מחויבת לשמור על דיאטת אשלגן, היא גם סובלת מכולסטרול ונוטלת ליפיטור 10 מג, 3 פעמים בשבוע עקב תופעות לוואי של הכדור. מאז שהיא העלתה מינון לאוקסאאר ל3.4 כדור, היא סובלת מכאבים באזור בכליות. שאלותיי: האם היא יכולה לעבור למשתן אחר במקום ספירונולקטון , שלא תצטרך בגללו דיאטה מיוחדת. האם יש כדור תחליפי לאוקסאאר שיכול לשפר את תפקוד הלב , (התכווצות החדר השמאלי) מבלי שתסבול, מכאבי כליות ותופעות לוואי עם הכדורים האחרים שלה תודה

12/12/2015 | 18:48 | מאת: מתמצא

שלום hush, כאבי כליות אינם תופעת לוואי של אף אחת מהתרופות ויש לברר למה הם קשורים. לא מעשי לתת עצה למצב מורכב מעבר לכך.