lormyx או rifaximin - תופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/11/2015 | 20:46 | מאת: דוד

שלום רב אני בן 56 ברדך כלל בריא. לפני ארבע שנים קיבלתי דיברטיקוליטיס בפעם הראשונה. טיפול בציפרודקס ומטרוג'ל פתר את הבעיה ללא אשפוז. בחודש יולי אחרון קיבלתי שלשה התקפים רצופים. בהתקף הראשון ובשלישי אושפזתי וקיבלתי טיפול באוגמנטין. ההתקף השני טופל בציפרודקס ומטרוג'ל אבל תוך כדי הטיפול הגיע ההתקף השלישי שחייב אשפוז. כעת אני עובר התקף קל נוסף שמטופל באוגמנין ללא אשפוז. ברצוני לציין שכל ההתקפים היו עם כאבים עזים אבל ללא סיבוכים חמורים. הגסטרואנטרולוג ממליץ לקחת אנטיביוטיקה בשם lormyx או rifaximin כטיפול מונע. שאלתי היא, מהן תופעות הלוואי של תרופה זאת ומה הסיכויים שהם יופיעו אצלי? תודה רבה דוד

27/11/2015 | 23:12 | מאת: מתמצא

שלום דוד, יתרונה הגדול של אנטיביוטיקה זאת הוא בכך שאיננה נספגת מן המעי לגוף. תופעות הלוואי הצפויות קלות