פלאקווניל, עלי פפאיה וחוסר בG6PD

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/10/2015 | 16:32 | מאת: יפה

שלום בת 55 עם itp ולופוס, עם רגישות לפניצלין וחוסר מוחלט בG6PD. אני חברה בקבוצת itp בה מס' רב של אנשים מדווחים על לקיחה של תמצית עלי פפאיה(לא תמצית הפרי אלא תמצית עלים) ועליה ניכרת של טרומבוציטים. שאלתי: 1. האם יכולה להיווצר ריאקציה מלקיחת פלאקווניל ( אותו צורכת לאחר דסנטיסיזציה)יחד עם תמצית עלי פפאיה? 2. האם ניתן לקחת תמצית עלי פפאיה למי שיש חוסר מוחלט בG6PD

13/10/2015 | 17:11 | מאת: מתמצא

שלום יפה, אין מידע מבוסס על השפעת פפאיה על ITP אין כל מידע על מתן תמצית פפאיה בשילוב עם פלקווניל אין כל מידע על מתן תמצית פפאיה באנשים מחוסרי G6PD