ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/03/2004 | 15:27 | מאת: j.r

שלום לימור בעבר לקחתי סרוקסט ,גרם לי הפרעה באורגזמה כמו כן התברר לי שלסרוקסט יש התנגשות עם הרבה תרופות התחלתי לקחת ציפרלקס, האם מפריע פחות לאורגזמה? האם מתנגש פחות עם תרופות אחרות? תודה

14/03/2004 | 22:46 | מאת:

שלום j.r גם לציפרלקס יש אותה תופעת לוואי וגם הוא מתנגש עם תרופות אחרות. עליך לנסות אותו על מנת לדעת אם ישפיע עליך בענין הזיקפה/אורגזמה/שפיכה. לגבי ההתנגשות עם תרופות אחרות, ניתן לבדוק ספציפית לגבי התרופות שאתה לוקח. לימור איזנבוד

27/02/2005 | 09:29 | מאת: שני

אני לוקחת 15 מ"ג ציפרלקס ביום האם לכך השפעה על עובר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא מה עושים?