סיאליס יומי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/09/2015 | 21:04 | מאת: יעקב

שלום רב בן 58, לאחר תלונות על דחיפות ותכיפות במתן שתן נשלחתי ע"י אורולוג לבדיקת אולטרסאונד בה נמצאה ערמונית 60 סמ"ק. לאחר תופעות לוואי שקיבלתי מתרופה נפוצה( לא זוכר את שמה) קיבלתי סיאליס יומי 10 מ"ג. נאמר לי שהתרופה במינון זה ולמטרה זו היא יחסית חדשה, אבקש לדעת את חוות דעתך לגבי תרופה זו בהשוואה לתרופות יותר " מסורתיות". בנוסף אני נוטל בבוקר אלטרוקסין ואמדוליפין ובערב ליפיטור וקומדין. תודה רבה

11/09/2015 | 03:11 | מאת: מתמצא

שלום יעקב, הוצעה לך הצעה טובה. הגישה חדשה יחסית. המינון היומי הוא של 5 או 2.5 מג ביום. שנה טובה