התרופה נוריט לגזים ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/09/2015 | 10:00 | מאת: רותי

שלום רב, השאלה אם התרופה נוריט לגזים ונפיחות בבטן טובה למעי רגיז ולא גורמת לעצירות? תודה רבה

04/09/2015 | 13:44 | מאת: מתמצא

שלום רותי, התרופה נוריט מכילה פחם פעיל ומיועדת לטפל באנשים הסובלים מריבוי גאזים במעי. לפעמים היא עוזרת גם לאנשים הסובלים משלשול על רקע לא זיהומי. אין לתרופה תפקיד ברור בטיפול במעי רגיז (רגיש) כבעיה רפואית בפני עצמה אלא בטיפול בתסמינים של מעי רגיז דוגמת ריבוי גאזים. כללית, התרופה לא גורמת לעצירות אבל, ברפואה, הכל יכול להיות. אם לא עושה לך טוב אולי לא כדאי להמשיך. כדאי להתייעץ עם רופא/ה שמכירים את הרקע הרפואי שלך.