סילדנאפיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/08/2015 | 12:15 | מאת: אריאל

יצא לי להשתמש במגוון תרופות לטיפול ב-ED המכילות סילנאפיל כגון ויאגרה,סיאליס,לויטרה,זאוס ותרים. ידוע לי שישנם עוד תרופות המבוססות על סילדנאפיל. בהנחה שאני משלם מחיר מלא בבית המרקחת, איזו תרופה הכי זולה במינון שווה ערך ל-100 מ"ג של ויאגרה (מחיר לכדור) ? לאיזו תרופה (ללא קשר למחיר) יש הכי פחות תופועות לוואי שכיחות ? מניסיוני, תרים וזאוס זולות וטובות יותר מויאגרה.

07/08/2015 | 14:21 | מאת: מתמצא

שלום אריאל, התרופה סילדנפיל מופיעה בתכשירים שונים כמו ויאגרה (התרופה המקורית) ותרופות גנריות (חליפיות) שונות כמו תרים, זאוס, ויה-אבניר, סיל-און, סילדנפיל-טבע, סילדנפיל-אקטביס וסילדקס. סיאליס ולויטרה פועלים במנגנון דומה לויאגרה אבל הם שונים מויאגרה / סילדנפיל. לגבי עלויות אני, לצערי, לא כתובת מתאימה.