טילופטיק ויוטירקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/08/2015 | 16:23 | מאת: מור

בת 40+ לוקחת יוטירקס 50 בבוקר לתת פעילות בלוטת התריס. עקב לחץ מוגבר בעיניים קיבלתי טיפות טילופיק 0.5 פעמיים ביום. שאלות: 1.האם ניתן לשים בבוקר יחד עם לקיחת היוטירקס או שצריכה להיות איזושהיא הפרדה? 2. האם ישנה בעיה בלהתחיל כשבוע לפני יציאה לטיול של מספר ימים מבחינת תופעות הלוואי? והאם נחשבת לתרופה בטוחה לשימוש בגילי? אני יודעת שיש לי לחץ דם טיפה גבוה, ורישרוש בלב שבבדיקת אקו לב נמצא תקין. האם בעייתי? תודה רבה

02/08/2015 | 20:14 | מאת: מתמצא

שלום מור, על פניו, לא נראה שקיימת בעייה אבל את הנתונים ומידת הדחיפות מכיר/ה רופא/ת העיניים ומהם יש לקבל עצה מחייבת.