כדור ארקוקסיה למתיחה בברך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/07/2015 | 13:10 | מאת: שירן

שלום אני בת 27 נתנו לי כדור ארקוקסיה לדלקת באזור הברך , התחלתי לקחת את הכדור בשעה 8.15 בערב אתמול כעבור שעתיים נהיה לי מחנק בגרון באזור הלוע - בלוטת תירס , זה תופעת לוואי רצויה לשימוש בתרופה ?, הפסקתי ליטול אותה . רצוי לציין שיש לי טלסמיה מינורית ואלרגיה לפול . מתי תפוג ההשפעה של הכדור ממני לקחתי אתמול בשעה 8 בערב ? תודה

29/07/2015 | 03:23 | מאת: מתמצא

שלום שירן, את כנראה אלרגית לארקוקסיה. לא כדאי לקחת. צריך לדווח לרופא שלך. לא קשור לתלסמיה מינור או לרגישות לפול - הנקראת גם חסר G6PD