ליטורבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/07/2015 | 11:38 | מאת: נאוה מודעי

שלום רציתי לדעת אם חצית הכדור (40 מ"ג)עלולה להזיק לבריאות או לשבש את הפעילות הרפואית שלו. אני יודעת שיש 20 מ"ג. ושאלה נוספת: מה עושים עם כאבי השרירים ברגליים??? כבר ניסו עלי את כל התרופות האפשריות להורדת כולסטרול וכולן גורמות לאותו כאב. זה ממש ממש מוריד מאיכות החיים. הייתי עושה הכל ע"מ להפסיק לסבול.

25/07/2015 | 11:58 | מאת: מתמצא

שלום נאוה מודעי, אין לחצות את הטבליה. הפחתת תופעות הלוואי אפשרית על ידי הפחתת המינון, תוספת מגנזיום, תוספת קואנזים Q10 ולפעמים החלפת הסטטין