אוגמנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/03/2004 | 21:20 | מאת: שירלי

שלום רב, האם מי שאלרגי לפניצילין אלרגי גם לאוגמנטין? האם האוגמנטין הוא מאותה משפחה של הפניצילין?

14/03/2004 | 22:19 | מאת:

שלום שירלי באוגמנטין ישנם שני חומרים פעילים: אמוקסיצילין וחומצה קלבולנית. האמוקסיצילין שייך לפניצילינים. הוא אמנם חצי סינטטי, אולם אסור למי שרגיש לפניצילין. לימור איזנבוד

15/03/2004 | 00:16 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לשירלי ולימור שלום ! אני מבקש להוסיף בעניין זה כי מחקר בעיתון מוסמך ( שסקר 14 עבודות עשרות שנים אחורה ) גילה את העובדה המדהימה שבין 80-90% !!! לאלו שחשבו שהם רגישים לפניצילין כלל אינם רגישים לאנטיביוטיקה!!! וזו נקודה למחשבה... מצ"ב הלינק מאתר אינפו מד :- http://www.infomed.co.il/news/n_052101_2.htm בברכה מג"ר בבאי דני רוקח