שפיכה מוקדמת ונרות גלוואן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/07/2015 | 09:12 | מאת: דביר

אני סובל משפיכה מוקדמת, לאחרונה אשתי השתמשה בנרות גלוואן, שמיועדים למניעה, ושמתי לב שבמקרים אלו לא הייתה לי שפיכה מוקדמת, שום דבר אחר לא עזר כך. אבל זה אינו פיתרון, מפני שהנרות גורמים לה חוסר נוחות, האם אפשר לומר לי איזה חומר בנרות יכול לעשות את זה, ואולי הוא נמצא בתכשיר אחר לגבר?

16/07/2015 | 02:56 | מאת: מתמצא

שלום דביר, יתכן שהנרות גרמו להפחתת החיכוך בנרתיק ובכך להאטת השפיכה המוקדמת. יתכן שהשפעה דומה תהיה לשימון האזור על ידי אמצעים אחרים