טרידרם ניפידיפין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/07/2015 | 23:11 | מאת: יוסי

שלום ותודה על העזרה. אני סובל מפיסורה מזה שנתיים, השתמשתי לא פעם ולא פעמיים בניפידיפין שעזר לי, ללא תופעות לוואי. הפיסורה חזרה אך הפעם יש לי אדמומיות בעור בלחיים של הישבן. הרופא עור נתן לי טרידרם, אך הפרוקטולוג אמר שהיא תפריע לספיגת הניפידיפין ושעלי לחכות עם זה. האדמומיות מחמירה. אני שם את הטרידרם פעמיים ביום למשך של כשעה וחצי ואז שוטף את המקום וחוזר לשימוש בניפידיפין, אני עושה זה על מנת לבצע הפרדה בין המשחות. אני שם דגש על ניקיון האזור ומקלחות חוזרות, משתדל לא להזיע ולא להתאמץ אך כלום לא עוזר. האם יכול להיות שפיתחת רגישות לניפידיפין? האם יכול להיות שהטרידרם לא עוזר לי? האם באמת אי אפשר למרוח את שניהם יחד?

13/07/2015 | 01:22 | מאת: מתמצא

שלום יוסי, כדי לתת תשובה צריך להתרשם ישירות. קשה מן התיאור להבין במדוייק את המצב. לא נשמע כמו אלרגיה לניפדיפין. לא ברור מהתיאור שלך אם אתה מורח את הטרידרם באותו מיקום בדיוק בו אתה מורח את הניפדיפין