החלפת תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/07/2015 | 14:59 | מאת: הללויה

לאחר 15 שנה של שימוש בפריזמה אני מחליפה לסימבלטה. איך עושים את ההחלפה בדרך הכי אופטימלית. משתמשת קבועה בכדור וחצי של פריזמה/פרוזאק. מתחילה עם סימבלטה 30מ"ג.

06/07/2015 | 01:17 | מאת: מתמצא

שלום הללויה, כללית, ניתן לעבור ברצף מן האחד לשני אבל את ההנחיות צריך לתת מי שהמליץ לך לעבור מתרופה א לתרופה ב

06/07/2015 | 08:28 | מאת: הללויה

את האישור להחלפה נתנה לי רפואת המשפחה. היא לא ידעה כיצד עושים את ההחלפה. אמרתי שאני אברר. כידוע לך בגלל הרפורמה בבריאות הנפש המרפאות לבריאות הנפש כבר שלושה חודשים לא נותנים תורים. אני חושבת שהגיון של רוקח או רופא מתמצא יכולים להיות טובים יותר מההגיון שלי.