לוסק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/07/2015 | 11:08 | מאת: לין

שלום רב ברצוני לשאול, על קופסאת הלוסק ישנו תאריך תפוגה עד שנת 2016 אך על הקופסא גם כתוב יש להשתמש 3 חודשים לאחר פתיחת הבקבוק, אז האם להשתמש עד 2016? או עד 3 חודשים מאז תחילת השימוש? תודה מראש

06/07/2015 | 22:37 | מאת: ידען

אם הקופסא סגורה הרמטית היא תקפה עד התאריך שרשום עליה. אבל לאחר שפתחת אותה עלייך להשתמש בה תוך שלושה חודשים מיום שפתחת ...נהוג לרשום בעט לא מחיק את תאריך הפתיחה. וגם אם אתה יודע בערך ולא בדיוק על היום זה עדיין בסדר .